VORES ARBEJDE

Byggeprogrammer

Fra idé til færdigt projekt

I forlængelse af vores fysiske udviklingsplaner udarbejder tegnestuen løbende byggeprogrammer for udbud af opgaverne i totalrådgivning eller totalentreprise – når beløbsgrænserne tilsiger det som EU-udbud.

Med afsæt i det forudgående udviklingsarbejde kvalificeres og konkretiseres bygherrens krav og forventninger i et Byggeprogram for det kommende udbud af opgaven. Byggeprogrammet udarbejdes i proces med deltagelse af relevante bygherrerepræsentanter og brugerrepræsentanter så det sikres, at alle detaljer og forventninger indarbejdes og medvirker til at skabe ejerskab til de valgte løsninger hos de fremtidige brugere.

Byggeprogrammet suppleres med udbudsbetingelser, bedømmelseskriterier, aftalegrundlag osv. Så forudsætningerne for en vellykket gennemførelse af det aktuelle projekt er til stede fra start til slut.

I nogle tilfælde tilknyttes tegnestuen som bygherrerådgiver i den efterfølgende projekterings- og udførelsesfase, og vi sikrer derved kontinuitet i beslutningsprocessen og sikker videreførelse af indgåede aftaler.

Læs mere om byggeprogrammer her (PDF)

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.